Knikkerkamp 2015

Hieronder volgt een kleine fotoreportage mét onderschriften die door enkele kinderen geschreven zijn, zo kunnen jullie allemaal lezen en zien wat we hebben gedaan.

Over het Dierengeluidenspel dat in de donkere nacht plaatsvond….

Het dierengeluidenspel
Ik was met Isabel, Sofia en Maureen in het groepje. Het locomokipkachelfantje was het eerste dier dat we moesten zoeken en de kikker was de moeilijkste en ook de laatste. (Amelie, groep 5)

 

Bedankt allemaal!!

 

De groepsfoto Wij hebben het weekend als geweldig ervaren, we hadden het fijn samen en wat een geluk met het weer! We kijken uit naar volgend jaar! (De juffen)

De groepsfoto
Wat een ge-wel-dig kamp was het, we waren blij dat we dit samen met jullie mee hebben gemaakt. Wij hebben het weekend als geweldig ervaren, we hadden het fijn samen en wat een geluk met het weer. We kijken uit naar volgend jaar! Dank voor alle hulp.
(De juffen)

Zwemmen  Bij het zwemmen was het heel leuk. Het was hel slijmerig aan je voeten. Ik en vel anderen gingen er meteen in, sommigen twijfelden. Ik vond het heel leuk. Het water was wel koud. Dit was een heel leuk onderdeel. (Isabel, groep 5)

Zwemmen
Bij het zwemmen was het heel leuk. Het was hel slijmerig aan je voeten. Ik en vel anderen gingen er meteen in, sommigen twijfelden. Ik vond het heel leuk. Het water was wel koud. Dit was een heel leuk onderdeel. (Isabel, groep 5)

Tenten opzetten Toen we aankwamen op het onbewoonde eiland gingen we onze tenten opzetten. Het was heel moeilijk en we waren bijna 45 minuten bezig met onze tent. Het was warm en moeilijk. Toen we klaar waren moesten we de tent van mijn mama opzetten. Onze was het grootste. Ik had goed geslapen. Het was heel leuk (Sofia, groep 5)

Tenten opzetten
Toen we aankwamen op het onbewoonde eiland gingen we onze tenten opzetten. Het was heel moeilijk en we waren bijna 45 minuten bezig met onze tent. Het was warm en moeilijk. Toen we klaar waren moesten we de tent van mijn mama opzetten. Onze was het grootste. Ik had goed geslapen. Het was heel leuk (Sofia, groep 5)

Het parcours In het parcours was ik aan het spelen. Mijn favoriete onderdeel was de hele grote brug, omdat hij uit drie delen bestond: hij had metalen treden, maar ze waren heel strak. Het volgende deel was heel kort en je kwam aan op een eiland, dus je moest springen. De kinderen die aan het kayaken waren gingen onder de brug door. De andere brug was gemaakt van boomstammen. (Pieter, groep 5)

Het parcours
In het parcours was ik aan het spelen. Mijn favoriete onderdeel was de hele grote brug, omdat hij uit drie delen bestond: hij had metalen treden, maar ze waren heel strak. Het volgende deel was heel kort en je kwam aan op een eiland, dus je moest springen. De kinderen die aan het kayaken waren gingen onder de brug door. De andere brug was gemaakt van boomstammen.
(Pieter, groep 5)

De kayaks Op het Knikkerkamp gingen we kayaken onder het parcous en de tirolesa's. Het was leuk en makkelijk. We mochten alleen in ee stukje blijven. Daar was geen parcours. Ik ging één keer alleen en de andre keer met Sofia. In één stukje waren Sofia en ik vast. Maar gelukkig kwamen we eruit. We moesten ook Dante helpen, want hij was in een stuk vastgelopen. Toen we naar de andere kant gingen waren we vastgelopen. We moesten eruit met een koord. Het was niet zo makkelijk als ik dacht. Ik had een leuke tijd. Einde (Maureen, groep 6)

De kayaks
Op het Knikkerkamp gingen we kayaken onder het parcous en de tirolesa’s. Het was leuk en makkelijk. We mochten alleen in ee stukje blijven. Daar was geen parcours. Ik ging één keer alleen en de andre keer met Sofia. In één stukje waren Sofia en ik vast. Maar gelukkig kwamen we eruit. We moesten ook Dante helpen, want hij was in een stuk vastgelopen. Toen we naar de andere kant gingen waren we vastgelopen. We moesten eruit met een koord. Het was niet zo makkelijk als ik dacht. Ik had een leuke tijd. Einde (Maureen, groep 6)

De bonte middag Ik heb de bonte middag met Gabriel gepresenteerd. Er waren dansjes, liedjes en veel meer. Ik vond alle onderdelen leuk en goed. Iedereen heeft heel veel geoefend. Het was heel grappig en leuk! Ik vond het heel leuk om het te presenteren. En ik vond het ook leuk om te zien. Er waren ook leuke liedjes.  (Lucia, groep 6)

De bonte middag
Ik heb de bonte middag met Gabriel gepresenteerd. Er waren dansjes, liedjes en veel meer. Ik vond alle onderdelen leuk en goed. Iedereen heeft heel veel geoefend. Het was heel grappig en leuk! Ik vond het heel leuk om het te presenteren. En ik vond het ook leuk om te zien. Er waren ook leuke liedjes.
(Lucia, groep 6)

Advertenties
Categorieën: Uncategorized

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: