Team

Het bestuur van de Knikkers bestaat uit drie leden en heeft als taak om de organisatorische, administratieve en financiële zaken te behandelen.

Het bestuur:
Griet van den Braembussche
Hanneke Vaanhold
Maaike Beukenkamp

 

 

 

Het onderwijskundig personeel

Janneke Lootens (Onderwijscoördinator/Leerkracht)
 

Ik ben Janneke Lootens en ik ben 36 jaar. Ik kom uit Leiden en heb zo’n tien jaar op verschillende middelbare scholen in Rotterdam gewerkt als docent Nederlands en teamleider. Nu woon ik sinds begin 2017 in Buenos Aires. Ik geef Nederlandse en Engelse les hier en Nederlandse fietstours. Op woensdag, donderdag en zaterdag geef ik les op de Knikkers. Ik schrijf ook verhalen en ik houd een blog bij. Nu ik hier ben, leer ik ook hoe je tango moet dansen.  

 

Hanneke de Jong (Leerkracht)Hanneke 01 0M2A3095
Ik ben Hanneke de Jong, ik ben 32 jaar en ik kom uit Groningen.
Voordat ik naar Buenos Aires ben gekomen, heb ik in Utrecht gewoond en werkte ik als jurist bij een overheidsinstelling. Sinds mei 2015 woon ik in Vicente Lopez omdat ik besloot om te gaan samenwonen met mijn vriend. 

Op de woensdagen, donderdagen en zaterdagen geef ik les op de Knikkers.

Daarnaast probeer ik het Spaans onder de knie te krijgen en geef ik privé-lessen Nederlands aan anderstaligen.

 

 

Sanne Postma (Onderwijsassistent)sanne-postma

Mijn naam is Sanne Postma, oorspronkelijk afkomstig uit Leeuwarden.
In mei 2016 besloot ik naar Buenos Aires te vertrekken om samen te kunnen zijn met mijn Argentijnse vriend. Sinds augustus assisteer ik op de donderdag de leerkrachten bij De Knikkers. Ik ben afgestudeerd kunstzinnig therapeut en in Nederland heb ik zowel kinderen als volwassenen begeleid met uiteenlopende hulpvragen. Naast het assisteren bij De Knikkers dans, schilder en fotografeer ik veel en werk ik aan het opzetten van mijn eigen therapiepraktijk in Buenos Aires.

 

De lessen worden gegeven door naar Nederlandse maatstaven volledig bevoegde leerkrachten ofwel leerkrachten die officieel via de Inspectie van Onderwijs in Nederland (volledig of gedeeltelijk) ontheffing hebben verkregen. De onderwijsassistenten worden begeleid door de leerkrachten.

De leerkrachten zijn verantwoordelijk voor de lessen, leermethoden en voor de begeleiding van de leerlingen. Het team van leerkrachten wordt begeleid en gecoördineerd door de onderwijscoördinator die verantwoordelijk is voor alle pedagogische en didactische zaken. Samen stellen zij een open contact met de ouders op prijs om zo tot kwaliteitsverbetering van de school te komen.

Advertenties

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: